WIE BEN IK

  • Yvonne Sijbers
    Yvonne Sijbers Eigenaar Fysio@Casa

    Op 5 mei 2010 ben ik als freelance fysiotherapeute. Ik wil mensen met chronische klachten en beperkingen helpen in balans te komen. Met een persoonlijke benadering en een brede blik begeleid ik ouderen, chronisch zieken en de mantelzorg in de thuissituatie om een betere kwaliteit van leven te bereiken. Samen werken wij om weer de kracht en energie te bereiken om activiteiten te doen die plezier geven en om deel te kunnen blijven nemen in de maatschappij.

    Daarnaast besteed ik veel aandacht aan de doelgroep revalidanten. Ik vind het belangrijk dat mensen zo snel mogelijk na een operatie, een aanval of een ongeluk weer goed kunnen functioneren. Het komt weleens voor dat mensen na een opname thuis in een gat vallen. Om dit te voorkomen werk ik samen met de specialisten en paramedici uit de verschillende ziekenhuizen in de omgeving, alsook met andere hulpverleners in de eerste lijn.

    In 2008 ben ik gestart met de post-hbo opleiding geriatriefysiotherapie en heb deze afgerond in juni 2011. Dit is het specialisme van fysiotherapie specifiek bij veroudering en bij chronische ziekten. Ik woon in Sint-Oedenrode met mijn man en vier kinderen.